Una xerrada dóna les claus per fer front als problemes que causa el Parkinson


  • Comparteix:

CAP de Can Mates

CAP de Can Mates

L'associació Parkinson Ara ha organitzat, aquest dimarts, una conferència on es donaran a conèixer solucions i ajudes per als problemes que presenta aquesta malaltia degenerativa. La xerrada, que tindrà lloc al CAP de Can Mates de quatre a sis de la tarda, anirà a càrrec de tres especialistes en la matèria: el neuròleg i director de l'associació, Miquel Aguilar, la neuropsicòloga, Sonia Arribas, i la infermera, Silvia Romero. Tots tres de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Tant els neuròlegs, Miquel Aguilar i Sonia Arribas, com la infermera, Silvia Romero, de la unitat de trastorns del moviment i espasticitat, formen part de la formació dedicada l'atenció, investigació i docència de les anomenades malalties familiars. L'activitat docent que ofereix l'equip va dirigida tant als pacients com als familiars. Pretenen donar coneixements sobre la malaltia, sobre el seu tractament i evolució, així com oferir instruments per afrontar cadascuna de les fases d'aquests processos.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.