FGC oferirà un servei reforçat ininterromput durant les nits de les Festes de la Mercè


  • Comparteix:

La línia Barcelona-Vallès, on es troba Sant Cugat, es veurà reforçada amb motiu de les Festes de la Mercè.

La línia Barcelona-Vallès, on es troba Sant Cugat, es veurà reforçada amb motiu de les Festes de la Mercè.

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) reforçarà el servei, a partir d'aquest divendres, amb tres dies d'activitat ininterrompuda a les línies urbanes durant les Festes de la Mercè. A la línia Barcelona-Vallès, on es troben les set estacions del terme municipal de Sant Cugat i Les Planes, els trens de les línies L6 Sarrià, L7 Av. Tibidabo i L12 Reina Elisenda circularan ininterrompudament durant la nit, amb una freqüència d'un tren cada 20 minuts. A la línia Llobregat-Anoia, la línia L8 Molí Nou-Ciutat Cooperativa circularà amb una freqüència de 20 minuts entre combois.

La nit del diumenge 25, coincidint amb el Piromusical de la Mercè es reforçarà el servei amb dues circulacions de la línia L8 amb sortida a Plaça Espanya a dos quarts i deu d'onze i a les onze i set de la nit.

Els usuaris d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC. De la mateixa manera, el web i l'aplicació per a mòbils de Ferrocarrils informaran de les possibles alteracions en la circulació dels trens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.