El CEIP Catalunya vol començar el curs amb garanties que l'edifici del parvulari és totalment segur


  • Comparteix:

El nou parvulari podria construir-se al solar del costat de l'escola, on inicialmenthi havia projectada una escola bressol

El nou parvulari podria construir-se al solar del costat de l'escola, on inicialmenthi havia projectada una escola bressol

La direcció del CEIP Catalunya ha demanat a la Generalitat un informe per garantir la seguretat a l'edifici del parvulari, afectat d'un problema d'esquerdes. A l'espera que el govern català faci un nou edifici, des de l'escola volen assegurar-se que poden començar el nou curs sense cap mena de risc. De la seva banda, l'Ajuntament ja ha anunciat que, en cas de ser necessari, el nou parvulari pot construir-se al solar del costat, on tenien previst fer-hi una nova escola bressol.

El CEIP Catalunya comença un nou curs sense haver resolt el problema d'esquerdes que, des de fa anys, arrossega l'edifici del parvulari.

Tot i que sembla que la Generalitat ja s'ha compromès a fer un nou edifici després d'haver intentat arranjar sense èxit l'actual, mestres i pares demanen que es facin informes regulars per garantir que les esquerdes no comporten cap perill. Escoltem la directora de l'escola, Núria Gómez.

Núria Gómez

Estem molt a sobre per la seguretat de l'edifici. El que sí que demanem són revisions periòdiques i una abanç de començar el curs.


De la seva banda, des de l'Ajuntament recorden que el responsable de les obres és el govern català, que és qui ha de decidir quan vol fer el nou edifici i si vol fer-lo en la mateixa ubicació on hi ha l'actual o en un altre espai. Per a la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, triïn l'opció que triïn, el més important és que el curs escolar no en surti perjudicat.

Àngels Solé

Ho ha d'estudiar la Generalitat i han de decidirquina construcció volen fer, si una construcció ràpida o convencional.


D'altra banda, des de l'Ajuntament estan buscant ara l'expedient relatiu al solar ubicat al costat del CEIP Catalunya on podria fer-se el nou parvulari, ja que des de la direcció de l'escola asseguren que fa anys que el consistori els va cedir aquests terrenys.

Tot i que en un principi l'equip de govern havia projectat fer allà una nova escola bressol, la tinent d'alcalde ha assegurat que si el nou parvulari s'ha de construir en aquest solar no hi haurà cap problema i que, si cal, buscaran un nou emplaçament per a l'altra escola.

Àngels Solé

L'escola té la percepció que l'Ajuntament els va cedir elsolar ja fa anys. Nosaltres no ho teníem present i ara estam buscant l'expedient. Però igualment estàvem disposats acedir-lo.


Recordem que la Generalitat ja va fer una primera intervenció a l'edifici del parvulari del Catalunya que va finalitzar el juny de l'any 2002.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.