Cal Temerari engega les activitats del nou curs


  • Comparteix:

Cal Temerari

Cal Temerari

La presentació del poemari 'A punt' de Núria Pujolàs i Jordi Roig donarà el tret de sortida a les activitats de Cal Temerari del primer trimestre aquest dijous a les set de la tarda. Enguany Cal Temerari ofereix tallers, cursos i grups de lectura entre els quals destaquen l'Escola d'hivern de formació política, tallers per la divulgació d'economia social i solidària.

Alhora es mantindran propostes del curs passat, com el grup de lectura sobre ecologia política. També es faran cursos de fotografia, per orientar en l'ús de qualsevol dispositiu fotogràfic, i psicologia, per millorar a gestionar les emocions d'ira, desig i ignorància. A més, altres entitats santcugatenques com Can Ninot, la Universitat Internacional de la Pau (UniPau) i el Cellers del Cooperativisme, utilitzaran l'espai del Cal Temerari per dur a terme les seves activitats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.