Ses Majestats apareixen a la ciutat per retrobar-se amb els santcugatencs

Una vintena de carrosses i animació han acompanyat els Reis d'Orient en un nou recorregut


  • Comparteix:

Els Reis d'Orient ho havien promès i així ha estat. Han canviat l'helicòpter per la màgia i han aparegut al campanar del Monestir, a la plaça d'Octavià, per retrobar-se amb els santcugatencs. Un gran espectacle amb llums a càrrec de Brodas Bros i un castell de focs ha donat el tret de sortida a la cavalcada, on Ses Majestats, acompanyats per les 22 carrosses i la comitiva reial, han saludat als milers de presents en un nou recorregut.

Els tres Reis han estat rebuts per l'alcaldessa, Mireia Ingla, qui ha assegurat que aquest any "els infants s'han portat molt bé". Per tal que Melcior, Gaspar i Baltasar puguin repartir les joguines malgrat el toc de queda, l'alcaldessa els ha donat un permís especial per circular d'1 a 6 de la matinada, així com la clau de la ciutat que obre els panys de totes les cases. Finalment, l'alcaldessa ha demanat als Reis d'Orient que no s'oblidin dels pares, les mares, els avis i les àvies, ja que "aquests dos anys estan sent molt durs", ha dit.

D'altra banda, en nom de Ses Majestats ha parlat Gaspar, que s'ha mostrat molt content de ser en una ciutat amb tanta canalla com Sant Cugat. El Rei ha felicitat la ciutadania per la seva gran empenta, "sobretot amb totes les activitats que heu celebrat", ha dit en referència a l'Envelat, el Parc Jove i les activitats als districtes. Respecte a la Covid-19, Gaspar ha demanat a tots els santcugatencs i santcugatenques que es cuidin molt i ha explicat que, enguany, la cavalcada s'adapta per "evitar les aglomeracions". Finalment, ha recordat als més menuts que vagin a dormir d'hora i que deixin una mica d'aigua pels camells i moscatell i torrons per a ells.

Encara que enguany la cavalcada presentava novetats en el recorregut respecte anys anteriors, per passar per carrers més amples i evitar aglomeracions, la ciutadania s'ha bolcat amb l'arribada de Ses Majestats respectant l'ús de la mascareta en tot moment. Després d'un any sense cavalcada a causa de la pandèmia, grans i petits esperaven amb il·lusió tornar a veure Melcior, Gaspar i Baltasar.

Els Reis d'Orient han acabat el seu recorregut al balcó de l'Ajuntament, on han tornat a ser rebuts per l'alcaldessa, Mireia Ingla, i regidors. Un cop acabada la cavalcada, Ses Majestats han seguit recollint cartes dels nens i nenes a la plaça de la Vila.

La cavalcada s'ha desenvolupat sense incidències, segons han confirmat fonts municipals.

Així ha estat l'arribada de Ses Majestats a Sant Cugat




  • Comparteix:

COMENTARIS

Calia tirar petards, que tan ho fan passar malament a les mascotes ? En els darrers anys , a qualsevol esdeveniment es tiren petards, com si fos una tradició local, força extrany, perquè no ho es, es que potser tenim un excedent de “petardos”,…. a l’Ajuntament….

Pere Ferrer Morello. Enviat el 5/gen/22


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.