Sant Cugat lidera el rànquing de Viles Florides d'enguany amb 10 municipis més


  • Comparteix:

El jurat de Viles Florides va visitar la ciutat al juny / Foto: Localpres

El jurat de Viles Florides va visitar la ciutat al juny / Foto: Localpres

El moviment Viles Florides, de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), ha reconegut aquest divendres Sant Cugat i 10 municipis més amb quatre Flors d'Honor, la màxima distinció atorgada en el rànquing del 2017. La iniciativa, que enguany ha premiat un total de 113 ciutats, reconeix des d'una fins a cinc flors les localitats que treballen per a la transformació dels espais públics per mitjà de l'enjardiment i la millora dels espais verds.

Les Flors d'Honor s'entreguen segons el criteri d'un jurat especialitzat que valora aspectes com el patrimoni vegetal i paisatgístic, i la relació entre l'espai verd i el nombre d'habitants. També es té en compte el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat a través de variables com la gestió de l'aigua, els programes de control de plagues i malalties, entre altres qüestions.

Sant Cugat es va adherir a la iniciativa el juny passat, quan el jurat també va visitar la ciutat per fer-ne una valoració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.