Les Planes celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major


  • Comparteix:

El pregó anirà a càrrec enguany d'un personatge sorpresa

El pregó anirà a càrrec enguany d'un personatge sorpresa

Una cercavila i el tradicional pregó donaran aquesta nit el tret de sortida al gruix d'actes de la Festa Major de Les Planes, que van començar el passat cap de setmana. La programació inclou una marató popular, una paellada i un concurs de pintura ràpida, entre d'altres activitats.

Des d'aquest vespre i fins diumenge, els veïns de Les Planes sortiran al carrer per gaudir de la festa grossa del districte. Les activitats començaran a dos quarts de vuit amb una missa al Casal del Pi de Can Borrull. Posteriorment, es farà una cercavila pel barri, amenitzada per la banda de Les Planes, que acabarà a la plaça de la Creu d'en Blau, on es llegirà el pregó, seguit d'un espectacle de 'varietés'.

Des de la comissió de festes, Begoña Paradeda explica que les 'varietés' són una de les activitats més participatives, ja que són els mateixos veïns els qui protagonitzen les actuacions.

Begoña Paradeda

Com cada any, les 'varietés' són un espectacle molt divers. Hi haurà un mag, un humorista i un streaptease final.


El programa d'activitats continua dissabte, amb la inauguració d'una exposició de l'Associació de les Arts, campionats esportius i la setena edició del concurs de carros sense motor. Al vespre, hi haurà animació infantil, un ball amb l'orquestra Orient Express i la novena edició del concurs de balls de saló.

Diumenge, les activitats començaran amb la marató popular i un concurs de pintura ràpida. Al migdia, per recuperar forces, es farà la tradicional paellada, que enguany arriba a la cinquena edició. Begoña Paradeda explica què cal fer per participar-hi.

Begoña Paradeda

Han de portar el fogonet, la paella i el tall. L'arròs i l'oli el porta el patrocinador, i la comissió posa el vi.


Els actes de la Festa Major de Les Planes s'acabaran diumenge a la tarda, amb l'acte de lliurament dels premis de les competicions esportives i els concursos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.