El Women 360º Congress tornarà a Sant Cugat el 5 d'octubre


  • Comparteix:

El Women 360 Congress sumarà la quarta edició / Foto: Localpres

El Women 360 Congress sumarà la quarta edició / Foto: Localpres

L'empresa saludable del futur serà el focus principal del 4t Women 360º Congress, que se celebrarà el 5 d'octubre a EsadeCreàpolis. La trobada, dirigida a dones directives i empresàries, enguany tractarà temes com la salut a l'entorn laboral, la corresponsabilitat, la diversitat del talent, la salut integral, la cardiovascular i l'activitat física. Seran nous sessions que esperen reunir 300 assistents.

El congrés començarà a les nou del matí amb la inauguració, on hi participaran l'alcaldessa, Mercè Conesa, el director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya i la doctora Elvira Bisbe, vicepresidenta primera del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, entre d'altres.

Durant la resta del dia, el congrés proposa activitats relacionades amb els eixos del programa, com per exemple dues taules rodones, una sobre salut integral a l'empresa i una altra sobre salut cardiovascular, i xerrades sobre dermatologia, resiliència, gestió de conflictes i meditació d'impacte. A la tarda, es farà també una xerrada sobre 'networking'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.