El Women 360º Congress tornarà a Sant Cugat el 5 d'octubre

El Women 360 Congress sumarà la quarta edició / Foto: Localpres

Societat

Publicat el 26/set/17 per Albert Prat

L'empresa saludable del futur serà el focus principal del 4t Women 360º Congress, que se celebrarà el 5 d'octubre a EsadeCreàpolis. La trobada, dirigida a dones directives i empresàries, enguany tractarà temes com la salut a l'entorn laboral, la corresponsabilitat, la diversitat del talent, la salut integral, la cardiovascular i l'activitat física. Seran nous sessions que esperen reunir 300 assistents.

El congrés començarà a les nou del matí amb la inauguració, on hi participaran l'alcaldessa, Mercè Conesa, el director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya i la doctora Elvira Bisbe, vicepresidenta primera del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, entre d'altres.

Durant la resta del dia, el congrés proposa activitats relacionades amb els eixos del programa, com per exemple dues taules rodones, una sobre salut integral a l'empresa i una altra sobre salut cardiovascular, i xerrades sobre dermatologia, resiliència, gestió de conflictes i meditació d'impacte. A la tarda, es farà també una xerrada sobre 'networking'.