L'activista per la pau Aisha Altubuly visita avui els instituts Pla Farreras i Arnau Cadell


  • Comparteix:

La conferenciant, Aisha Altabuly, i logotip de l'organització

La conferenciant, Aisha Altabuly, i logotip de l'organització

La jove activista libanesa Aisha Altubuly es trobarà, aquest dijous a les nou del matí, amb alumnes de l'institut Pla Farreras per fer una xerrada sobre la tasca que, amb Together We Build', duu a terme per a la transició democràtica a Líbia des de la rebel·lió del 2011. Després, l'activista visitarà l'institut Arnau Cadell on farà dues xerrades més. És la primera de les activitats programades a Sant Cugat de la 5a edició de Ciutats Defensores dels Drets Humans, en la qual la ciutat participa amb 15 municipis més que tenen lloc fins al 7 d'octubre.

Aisha Altubuly és estudiant de ciències polítiques a la Universitat Americana del Cairo i es va unir a l'organització sense ànim de lucre 'Together We Build' als 14 anys, durant la rebel·lió de Líbia del 2011. Treballa per la reconstrucció del país, especialment en el treball per una comunitat igualitària. És defensora dels drets de les dones i posa de relleu com la participació política de les dones i dels joves contribueix en la construcció de pau.

La 5a edició de Ciutats Defensores dels Drets Humans té com a objectiu conèixer la tasca de diferents defensors de drets humans, ajudant d'aquesta manera a la seva protecció, visibilitzar la feina dels municipis participants, ajudar a l'intercanvi d'experiències entre defensors de diferents llocs del món - identificant les similituds i diferències en la seva feina-, i donar a conèixer les arrels, la situació i els efectes dels conflictes que es viuen en els llocs de procedència dels defensors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.