Es manté l'activitat als centres de votació de Sant Cugat


  • Comparteix:

La mobilització ciutadana marca la jornada prèvia a l'1-O a Sant Cugat. D'una banda, més d'una desena de centres de votació a la ciutat mantenen l'activitat desenvolupada per veïns, famílies i entitats, mentre que la plaça de la Vila ha estat l'escenari d'una concentració a favor de la unitat de l'Estat espanyol. Tot plegat, es viu sense incidències al municipi, segons han confirmat fonts municipals.

Des d'aquest divendres a la tarda, el nombre d'equipaments de la ciutat que tenen activitats de les anomenades 'festes de la tardor' ha anat creixent i la previsió es que es vagin ampliant. La gran majoria d'escoles i instituts en aquests moments desenvolupen activitats i, fins i tot, s'han organitzat torns de nit.

Diferents concentrats a escoles electorals han explicat a Cugat.cat que la seva intenció és que demà al matí hi hagi molta gent reunida per evitar que els desallotgin.

Concentrats

La nostra intenció és ser aquí i que tots poguem exercir el nostre dret a vot. / Hem organitzat molts taller i ho tenim tot preparat. / No ens farà fora ningú, ens quedarem aquí tranquils i pacífics. Demà tenim 24 hores maques.


Segons ha pogut saber Cugat.cat, la intenció és mantenir la proposta fins a primera hora d'aquest diumenge. Seguint les instruccions, els Mossos d'Esquadra s'han personat en aquests centres per avisar que han d'abandonar els locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.