Avancen les votacions a Sant Cugat davant la incertesa que els col·legis puguin ser clausurats


  • Comparteix:

Una votant, aquest diumenge

Una votant, aquest diumenge

Centenars de persones fa cua a la majoria dels 29 col·legis electorals de Sant Cugat per votar en el referèndum, anul·lat pel Tribunal Constitucional (TC). Després que els Mossos hagin optat per no desallotjar davant la multitud de persones, les votacions han començat a partir de les nou, un cop constituïdes les meses. La mesura del govern d'aplicar el cens electrònic per fer el vot universal ha decaigut després que la pàgina web hagi estat intervinguda. Això ha motivat que els representants de les meses es decantin pel cens manual on només consta el DNI.

Davant el temor que la Guàrdia Civil pugui tancar els llocas de votacions, els ciutadans optan per fer pinya i quedar-se als col·legis per impedir un eventual desallotjament. L'alcaldessa, Mercè Conesa, des de l'escola Catalunya ha tranquil·litzat la població assegurant que la Guàrdia Civil ni tampoc la policia nacional estan presents a Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.