Els observadors internacionals que visiten Sant Cugat, preocupats per la repressió policial


  • Comparteix:

La delegació parlamentària internacional que ha visitat Sant Cugat aquest diumenge per seguir el referèndum de l'1-O, invalidat pel Constitucional, es mostra preocupada per les actuacions dels cossos policials de l'Estat espanyol. La comitiva, integrada per un exministre eslovè i diputats de Finlàndia, Letònia i Estònia, considera que 'el govern espanyol ha contribuït a generar problemes' i que 'Europa ha de reaccionar davant el que ha passat avui a Catalunya'.

Una de les integrants de la comitiva, la diputada finlandesa Heli Maria Järvinen ha explicat a Cugat.cat com ha viscut la jornada.

Heli Maria

Esperàvem un dia tranquil però no ha estat així. Hem vist molts problemes, portes trancades, molta violència de la policia.


El grup ha estat convidat pel Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) i s'han presentat a l'escola Pi d'en Xandri, on han estat rebuts per l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet.

La ciutat ja va acollir observadors internacionals a les consultes del 13-D i el 9-N.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.