Un vídeo de Cugat.cat de l'1-O aconsegueix més de 44.000 visionats en directe, arreu de Catalunya


  • Comparteix:

Cugat.cat va apropar amb una cobertura excepcional el desenvolupament de la jornada de l'1-O a Sant Cugat, amb seguiments extraordinaris a través dels seus diferents canals i formats. És el cas dels vídeos en directe des de Twitter, assolint puntes de fins a 44.000 persones simultànies.

El compromís amb la informació de Cugat.cat es va veure reflectit en gran mesura a les xarxes socials, amb un desplegament humà i tècnic amb el qual, en ocasions, s'informava simultàniament des de set punts distribuïts per la ciutat. El mitjà va apostar pel minut a minut de tota la jornada amb l'objectiu d'apropar tot allò que estava succeint a peu de carrer.

En aquesta estratègia les xarxes socials van tenir un paper destacat i exemple d'això és el vídeo en directe que Cugat.cat va emetre a través de Twitter, que va sumar 44.000 espectadors i que va tenir seguiment arreu del planeta, fins i tot amb comentaris des de l'Índia.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.