Les Jornades Europees de Patrimoni recorden aquest dissabte el patrimoni vitivinícola de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Celler Modernista recorda el passat vitivinícola de Sant Cugat / Localpres

El Celler Modernista recorda el passat vitivinícola de Sant Cugat / Localpres

El Monestir i el Celler Modernista acull aquest dissabte les Jornades Europees de Patrimoni, que aniran enfocades a recordar el passat vitivinícola de la ciutat. Les activitats comencen a les onze del matí amb un itinerari urbà per conèixer el Sant Cugat vinícola. És una activitat gratuïta que arrencarà al Museu del Monestir. Les propostes s'allargaran fins al migdia amb un tast de vins i cançons de taverna

A dos quarts de dotze del migdia l'activitat es trasllada al Celler Modernista, que acollirà el taller familiar 'Les olors de la vinya', adreçat a infants de més de tres anys. Finalment, a dos quarts d'una, el mateix espai farà d'escenari d'un tast de vins amb cançons de taverna de fons a càrrec del grup Corrandes són Corrandes.

Totes les activitats requereixen inscripció prèvia trucant al 93 675 99 51 o enviant un correu electrònic a educaciomuseu@santcugat.cat.

Les Jornades Europees de Patrimoni estan organitzades per la Generalitat amb el suport de l'Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis i l'Institut Ramon Muntaner i tenen lloc a més de 200 municipis del país.

Dissabte de la setmana que ve el Celler Modernista acollirà, a les deu del matí, la finalització de l'elaboració tradicional de la gerra que es va fer al programa 'Ceràmica Art & Vida' del Patrimoni Viu 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.