L'Ajuntament fa una crida perquè els santcugatencs enviïn fotos i vídeos de l'1-O per a l'Arxiu Municipal


  • Comparteix:

Anunci que l'Ajuntament ha publicat a les xarxes

Anunci que l'Ajuntament ha publicat a les xarxes

El consistori ha demanat a la ciutadania, a través de les xarxes socials, que els facilitin fotografies i vídeos de l'1-O i les concentracions dels dies posteriors a Sant Cugat per al fons de l'Arxiu Municipal. Els interessats han d'enviar el material al correu electrònic arxiu@santcugat.cat. L'administració emplaça als santcugatencs a 'preservar el testimoni'.

La tinenta d'alcalde de Govern Obert, Joana Barbany, fa una crida a la ciutadania perquè participi en aquesta iniciativa.

Joana Barbany

L'Ajuntament de Sant Cugat participa en la campanya 'Arxivem el moment' i animem a la ciutadania a enviar els arxius que tinguin sobre el moviment social i polític de l'1-O.


Aquesta acció ha estat impulsada per l'Associació d'Arxivers de Catalunya i demanen que les fotografies i gravacions que s'enviïn estiguin contextualitzades amb el nom de l'autor, la ubicació del carrer o zona aproximada on s'han enregistrat les imatges, un títol breu que expliqui l'acció que es recull i, per últim, indicar que se cedeix el dret a reproduir-les i consultar-les.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.