Les Planes celebra la Festa Major amb la pista poliesportiva totalment arranjada


  • Comparteix:

La pista poliesportiva de Les Planes ja està totalment arranjada, després dels treballs de rehabilitació que s'han fet durant aquest estiu. Així ho ha anunciat l'alcalde durant l'acte d'inauguració de la Festa Major del districte. Enguany, el tret de sortida l'ha donat el Lluís de Can Casas, que ha estat l'encarregat de fer el pregó.

Els veïns de les Planes han tingut aquest cap de setmana un doble motiu de celebració. D'una banda, la Festa Major del districte, que durant aquests dos dies ha omplert els carrers del barri d'actes tan tradicionals com el concurs de paelles, el ball o la cursa de carros sense motor.

D'altra banda, els veïns han pogut celebrar també l'acabament dels treballs d'arranjament de la pista poliesportiva, que estava molt malmesa a causa dels actes vandàlics que s'hi han estat produint. Així ho ha anunciat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Jalapodeu estrenar perquè ja està acabada i també ho estan els vestidors.


Recoder ha fet aquest anunci durant l'acte d'inauguració oficial de la Festa Major del barri, una inauguració que ha comptat amb l'habitual pregó, enguany a càrrec d'un dels veïns que des de fa anys participa de la festa: el Lluís de Can Casas.

Lluís de Can Casas

Tenim una nova festa i la volem celebrar tots junts. La comissió de festes ha preparat molts actes perquè ens divertim i oblidem la rutina diària.


Com ja és habitual a les Planes, no hi ha faltat tampoc la participació de la banda musical del districte ni l'espectacle de 'varietés', dos clàssics dins la Festa Major d'aquest districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.