La 1a Setmana de la Gent Gran de Valldoreix recapta més de 2.000 euros per a la Marató de TV3


  • Comparteix:

La 1a Setmana de la Gent Gran de Valldoreix, organitzada per l'EMD i el Casal d'Avis, ha tancat aquest diumenge les activitats amb més de 2.000 euros recaptats per a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties infeccioses. La festa de cloenda de la iniciativa ha tingut actuacions de dansa, música en directe i una entrega de diplomes a persones importants per al Casal d'Avis del territori.

La programació de la primera Setmana de la Gent Gran l'ha configurada una comissió formada per membres de cinc entitats valldoreixenques i de l'EMD, i creada específicament per a la ocasió. Les cinc entitats que han participat en la comissió de treball són el Casal de la Gent Gran de Valldoreix, els Marxosos, Teatre Espiral, Valldoreix Espais Naturals (VEN) i la Coral Harmonia. La membre d'aquesta comissió Montse Roura explica que, de cara a la propera edició, treballaran per millorar la participació en alguns dels actes.

Montse Roura

Nosaltres amb aquests actes preteníem que el poble s'impliqués i que vingués gent de totes les edats. N'ha vingut algun però la difusió és difícil.


De la seva banda, el vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Quim Castelló, fa un balanç positiu de l'estrena de la iniciativa i avança que el mes que ve es reuniran per començar a treballar per a l'any vinent.

Quim Castelló

És la primera vegada que la fem i evidentment sempre hi ha coses a millorar, però estem contents del resultat. El mes de novembre farem una trobada per començar a preparar el proper any amb tot el que es pugui millorar.


La Setmana de la Gent Gran de Valldoreix és una iniciativa que neix impulsada per l'EMD i que ha comptat amb un programa d'activitats amb conferències, excursions, cursos, actes culturals i dinars solidaris, a més d'un debat anomenat 'Ple de l'experiència' sobre els principals problemes que pateix la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.