Òmnium Cultural espera assolir en breu els 300 socis necessaris per constituir la delegació local


  • Comparteix:

L'entitat té previst presentar aquesta delegació el proper 2 de novembre

L'entitat té previst presentar aquesta delegació el proper 2 de novembre

Les adhesions a la futura delegació local d'Òmnium Cultural avancen a bon ritme i els responsables de l'entitat estan convençuts d'arribar ben aviat als 300 socis necessaris per esdevenir delegació. L'entitat presentarà la delegació el 2 de novembre al Teatre de la Unió, en un acte que comptarà amb la presència del president de l'entitat, Jordi Porta.

Òmnium Cultural està a l'espera d'aconseguir cinquanta altes més per convertir-se en una delegació local, per la qual es necessita tenir un mínim de tres-cents membres. Els militants presentaran la delegació el proper 2 de novembre en una festa que comptarà amb la presència del president de l'entitat Jordi Porta. La membre local, Heidi Burgués, explica que els santcugatencs es podran adherir a Òmnium durant l'acte de presentació.

Heidi Burgués

"Els santcugantecs es podran adherir a Òmnium Cultural durant l'acte de presentació de la delegació"


La creació d'una nova delegació local s'integra en el pla de renovació d'Òmnium Cultural que està impulsant la directiva de l'entitat que encapçala Jordi Porta. Òmnium pretén rejovenir la seva militància i adequar els seus objectius als reptes que afronta Catalunya en l'actualitat. Un altre membre local de l'entitat, Xavier Escura, afirma que Òmnium Cultural vol esborrar la imatge d'associació envellida.

Xavier Escura

"Pretenem deixar enrere la imatge d'entitat envellida que té Òmnium Cultural"


Les dependències de la Unió Santcugatenca acolliran la futura seu local d'Òmnium Cultural. La quota econòmica per als socis de l'entitat és voluntària i anual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.