L'Ajuntament instal·la des d'avui coixins berlinesos per reduir la velocitat a 18 carrers de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un coixí berlinès a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Un coixí berlinès a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament instal·larà durant aquest octubre coixins berlinesos per reduir la velocitat dels vehicles a 18 vies de la ciutat. Les obres es faran en dues fases; les primeres actuacions començaran aquest dimarts i dimecres i tindran poca afectació al trànsit ja que es donarà pas alternatiu als punts on es treballi i només es preveuen talls puntuals a l'avinguda Carril i al carrer d'Esteva Pila. La segona fase començarà el 30 d'octubre i obligarà a tallar l'avinguda de Roquetes durant dues hores.

Les vies on s'implantaran coixins berlinesos en aquesta doble actuació són: Salvador Espriu, camí de Can Cases, carrer Casalot, avinguda Carril, avinguda de Montserrat Roig, avinguda de Roquetes, avinguda de Can Cortés, carrer del Molí de les Planes, carrer de Sant Crist de Llaceres, carrer de Vallseca, carrer de Maria Antònia, carrer d'Esteva Pila, carrer de Sant Ignasi de Loiola, carretera de Rubí, carrer de Josep Vicenç Foix, passeig dels Til·lers, passeig d'Olabarria i rambla de Torrent d'en Xandri. L'empresa encarregada de fer les obres és Asfaltos Augusta.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.