La Fira d'intercanvi de plantes celebra avui la 8a edició a la plaça de l'Estació de La Floresta


  • Comparteix:

Imatge de l'última edició / Foto: Associació El Mussol

Imatge de l'última edició / Foto: Associació El Mussol

L'associació El Mussol organitza aquest diumenge la 8a edició de la Fira d'intercanvi de plantes a la plaça de l'Estació de La Floresta entre dos quarts d'onze del matí i les dues del migdia. A banda de l'intercanvi, estan previstos diversos tallers per difondre pràctiques sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, com ara un sobre l'ús de plantes aromàtiques, un altre de cosmètica natural o un sobre consells d'horticultura i jardineria. També es farà una trobada de 'sketchers' que dibuixaran i deixaran constància de les activitats.

Per aquesta vuitena edició, El Mussol posarà en marxa una taula especial per recollir les plantes més singulars que ofereixin els assistents. En aquest espai, els donants podran intercanviar els coneixements sobre la cura de cada planta amb els interessats en endur-se-la a casa. D'aquesta manera, s'evita que aquestes plantes quedi barrejades amb les més comunes. Ho explica a Cugat.cat la membre del Mussol, Carme Farré.

Carme Farré

Hi havia gent que portava plantes més especials que si queden perdudes entre plantes més normals, el que se les endú no sap ni de què es tracta. Així l'especialista pot transmetre coneixements.


A dos quarts de tres hi haurà un dinar popular de paella amb tiquets a sis euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.