Casa de la Dona organitza quatre jornades gratuïtes de formació i debat sobre l'explotació i la felicitat


  • Comparteix:

Maria Jesús Izquierdo conduirà les sessions a la Casa de Cultura

Maria Jesús Izquierdo conduirà les sessions a la Casa de Cultura

L’associació Casa de la Dona organitza a partir d'aquest dimecres les jornades gratuïtes de formació i debat a càrrec de Maria Jesús Izquierdo, que abordarà conceptes com l'explotació i la felicitat de la mà de Marx i Freud. Les sessions seran els dies 18, 20, 25 i 27 d'octubre entre les set i les nou del vespre a la Casa de Cultura, amb un programa sobre l'opressió política, econòmica i social i la dona com a subjecte polític.

L'objectiu de les jornades és aportar eines per tenir una 'visió crítica de la societat' i conèixer les responsabilitats de cadascú, reflexionant sobre les 'condicions de la vida en comú' amb l'ajuda de dos pensadors clàssics: Karl Marx i Sigmund Freud. Tot i que es persegueix fer un plantejament rigorós i acadèmic, el curs va adreçat al públic en general i especialment a les persones involucrades en els moviments socials.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.