El consell de barri de la Floresta impulsarà una comissió d'Igualtat per al districte


  • Comparteix:

La comissió començarà a caminar dilluns vinent al Centre Social i Sanitari / Foto: Localpres

La comissió començarà a caminar dilluns vinent al Centre Social i Sanitari / Foto: Localpres

El consell de barri de la Floresta vol engegar una comissió d'Igualtat al districte per 'defensar els drets humans' i lluitar contra la discriminació i la desigualtat social, a proposta dels veïns. Per fer-ho, l'òrgan participatiu realitzarà una enquesta als florestans per conèixer les necessitats a les quals s'ha d'enfrontar el nou grup, tallers, activitats i campanyes de sensibilització. Dilluns vinent a les set de la tarda el Centre Social i Sanitari començarà a treballar aquest projecte en una trobada a la qual es fa una crida a la participació ciutadana.

Un altre dels objectius de la comissió és esdevenir un espai d'atenció i suport a les persones, així com desenvolupar una xarxa d'entitats i persones que es comprometin amb la causa. Així, es tiraran endavant accions com formacions en gènere, feminismes, masculinitats, etnocentrisme i xenofòbia, interculturalitat i diversitat funcional, entre d'altres. L'espai no deixarà la investigació i la estadística i es planteja la creació d'un centre de documentació i recursos.

Actualment el consell de barri de la Floresta té comissions de cultura, educació de barri, equipaments, medi ambient, patrimoni i memòria, urbanisme i mobilitat i seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.