La Diputació de Barcelona estrena una nova aplicació de gestió del padró a més de 250 municipis


  • Comparteix:

El nou sistema tecnològic és el mateix per a les quatre diputacions catalanes

El nou sistema tecnològic és el mateix per a les quatre diputacions catalanes

La Diputació de Barcelona ha completat el canvi a una nova aplicació de padró que ja fan servir 251 municipis de la demarcació i que facilita la col·laboració amb la resta de diputacions. Aquesta nova eina conté les dades de més d'un milió d'habitants i en fan ús gairebé 5.000 tècnics dels diversos ajuntaments. El nou sistema millora la gestió d'expedients, és tecnològicament més segur i més utilitzable i ofereix la possibilitat de personalitzar els informes i certificats de padró generats.

L’adjudicació de la nova aplicació, liderada per la Diputació, s’ha fet conjuntament per a les quatre diputacions. El fet de compartir la mateixa solució tecnològica permet que els quatre ens supramunicipals col·laborin en la gestió del padró i millorin en eficiència. La migració del sistema va començar el juny passat i ha acabat aquest mes.

Les diputacions donen suport als municipis per gestionar electrònicament el padró d'habitants i n'assumeixen la gestió informatitzada en aquells municipis que no tenen capacitat econòmica o de gestió per mantenir-lo de forma automatitzada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.