Presència santcugatenca a la manifestació del 12-O a Barcelona


  • Comparteix:

La marxa ha acabat a Plaça Catalunya / Foto: ACN

La marxa ha acabat a Plaça Catalunya / Foto: ACN

65.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, han omplert la Plaça Catalunya de Barcelona per celebrar el 12-O, convocats per Societat Civil Catalana (SCC) i altres entitats espanyolistes. El vicepresident del col·lectiu Espanya i Catalans, Javier Megino, ha reclamat penes per rebel·lió sediciosa als dirigents independentistes. La mobiització ha comptat amb la participació de les seccions locals de SCC, Cs i el PP.

També s'ha fet una crida a participar a les properes eleccions al Parlament, que auguren que se celebraran aviat, i han demanat que la gent voti partits constitucionalistes. L'organització ha deixat clar que rebutja les persones i les entitats que hagin pogut participar en la manifestació i que no respectin el marc constitucional ni els valors democràtics.

La marxa ha començat al passeig de Gràcia i ha arribat a la Plaça Catalunya. Dalt de l'escenari han pres la paraula portaveus de les diverses organitzacions, entre les quals n'hi ha que han rebutjat el diàleg entre la Generalitat i el govern espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.