Desarticulat un grup que cometia robatoris violents a Sant Cugat, Barcelona i Esplugues


  • Comparteix:

El rotabatori a Sant Cugat s'hauria produït el 5 de maig / Foto: ACN

El rotabatori a Sant Cugat s'hauria produït el 5 de maig / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra han donat per desarticulat un grup que hauria comès tres robatoris amb violència i intimidació en domicilis de Sant Cugat, Barcelona i Esplugues de Llobregat. El grup estava format per vuit membres, tot i que quatre ja es trobaven a presó. Els lladres lligaven de mans i peus les víctimes, que normalment eren persones d'edat avançada.

En l'entrada i escorcoll a quatre immobles de Barcelona, els Mossos van trobar-hi joies, rellotges i aparells de telefonia relacionats amb els robatoris, a més d'una pistola detonadora, 53,38 grams de cocaïna, 888 de substància de tall i balances de precisió.

Els altres quatre membres del grup ja estaven a la presó. Tres hi van ingressar amb anterioritat a aquestes últimes entrades ja que se'ls atribueix l'autoria d’un atracament a una joieria de Guardiola de Berguedà el 8 de juny i el quart va ingressar en un centre penitenciari per tenir diversos requeriments judicials pendents. Dos dels integrants del grup també es dedicaven al tràfic de drogues a petita escala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.