La 8a Fira d'intercanvi de plantes torna a apostar per les pràctiques sostenibles amb el medi ambient


  • Comparteix:

La 8a edició de la Fira d'intercanvi de plantes de la Floresta ha tornat a apostar aquest diumenge per les pràctiques respectuoses i sostenibles amb el medi ambient amb una jornada de tallers i activitats de conscienciació sobre l'ús de les plantes. El plat fort de la fira, organitzada per l'associació El Mussol a la plaça de l'Estació, ha estat una taula per recollir les plantes més singulars que han portat els assistents i on s'han intercanviat coneixements sobre la cura de cada planta amb els interessats en endur-se-la gratuïtament a casa.

La membre del Mussol, Carme Farré, ha explicat a Cugat.cat que han organitzat la fira per difondre l'economia col·laborativa enfocada a la jardineria.

Carme Farré

Organitzem aquesta fira per difondre aquesta economia col·lectiva on no tot val diners i per donar consells sobre jardineria sostenible.


La jornada ha comptat amb activitats com un taller de plantes aromàtiques a la cuina, un de cosmètica natural i un de menjadores d'ocells amb materials reciclats. Els participants han posat en valor l'oportunitat que els hi dóna la fira per difondre iniciatives ecològiques.

Participants

Volem restaurar aquests valors i mantenir-los vius a la comunitat. / És molt agradable perquè promou l'intercanvi i els temes sostenibles. / La gent vol saber més sobre les plantes.


L'edició d'enguany de la fira ha acabat amb un dinar popular de paella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.