El 5è Lunch Pediàtric de l'HGC arrenca avui amb l'objectiu de fomentar vincles entre professionals

Una sessió anterior de la trobada

Societat

Publicat el 19/oct/17 per Sergio Morales / Clara Ontañón

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HGC), del grup Quirónsalud, engega aquest dijous la primera sessió del 5è Lunch Pediàtric amb l'objectiu de 'posar al dia, coordinar actuacions i fomentar vincles entre professionals' de la comarca. La primera trobada, que arrencarà a les dues del migdia, anirà a càrrec dels doctors Félix Muñiz i Albert Balaguer, del servei de Pediatria del centre hospitalari, i abordarà 'Assistència, docència i R+I'. La resta de sessions tindran lloc el segon dijous de cada mes fins al juny de l'any vinent.

A les trobades s'exposaran temes d'interès i debat mèdic, dirigides als professionals que es dediquen a la salut dels nens. El doctor Albert Balaguer ha explicat a Cugat.cat que els lligams que s'estableixen durant les jornades facilita la coordinació i integració afavorint als pacients.

Albert Balaguer

La iniciativa dóna peu a què els professionals es coneguin i facilita el tracte amb el pacient

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Balaguer ha afegit que és necessari que la relació entre els metges, infermers i anestesistes vagi més enllà dels expedients mèdics.

Propera trobades:
- 9 de novembre: 'Les necessitats del ferro en la infància', a càrrec del doctor Dámaso Infante, de la Unitat de Gastroenterologia Pediàtrica.

- 14 de desembre: 'Aspectes neonatològics d'interès pediàtric general', a càrrec de la Dra. Laura Castells i del Dr. Miquel Alsina, de la Unitat de Neonatologia.

- 11 de gener: 'Nous reptes a Urgències. Ecografia clínica com a nova eina', a càrrec del Dr. Pau Ventosa i de la Dra. Marta Sànchez, del Servei de Pediatria i Urgències.

- 8 de febrer: 'La tos en el nen', a càrrec de les doctores Ana Diez-Izquierdo i María Teresa Pasqual, de la Unitat de Neumologia Pediàtrica.

- 8 de març: 'Guia actualitzada d'antibioteràpia en Pediatria: elements importants', a càrrec de les doctores Natalia Joaquí i Sehrish Gul, de la Unitat d'Hospitalització Pediàtrica.

- 12 d'abril: 'Els millors casos de l'any. Lliçons apreses', a càrrec de les doctores Nuria Gorina i Vanessa Lavegli', de la Unitat d'Hospitalització Pediàtrica.

- 10 de maig: 'Apnea de la son infantil', a càrrec del Dr. Eduard Esteller, del Servei d'ORL.

- 14 de juny: 'Quan sospitar d'una malaltia neuromuscular i el seu abordatge inicial', a càrrec de la Dra. Sara Jimena de la Unitat de Neurologia Pediàtrica.