El barri del Monestir-Sant Francesc engega tres dies de festa major dedicades a la pagesia


  • Comparteix:

Detall del cartell de la festa

Detall del cartell de la festa

Els veïns del Monestir-Sant Francesc celebren fins diumenge la festa major del barri, una celebració que enguany està dedicada a la memòria de la pagesia a la ciutat. La programació està formada per una trentena d'activitats que arrenquen aquest divendres amb l'actuació de la BatuCollserola, a dos quarts de set de la tarda, a la plaça del Coll i s'allargaran fins diumenge a les cinc de la tarda amb el concert de cloenda amb l'Orquestra Boogie Woogie i rom cremat per a tothom.

La membre de l'organització Rebeca Galán ha explicat que la voluntat dels programadors ha estat fer una festa inclusiva.

Rebeca Galán

Divendres és el dia de la gent jove, dissabte al matí l'espai per infants, a la tarda per a la família diumenge serà el torn de la gent més gran. Està pensat perquè tothom pugui gaudir de les activitats.


La plaça del Coll serà aquest divendres l'escenari de la festa major. Després de la batucada serà el torn de la cercavila popular pels carrers del barri amb els Caparrots de Sant Cugat i l'inici de festa amb els Diables.

A les vuit del vespre serà el torn del pregó, enguany a càrrec de l'AMPA de l'escola Collserola. Galán en descriu què els ha dut a escollir-la com a pregonera.

Rebeca Galán

Porten una trajectòria de molta implicació amb el barri, de treball i comunitat educativa, fins i tot abans que nasqués la xarxa. Jo crec que ja tocava.


Mitja hora més tard començarà la botifarrada popular que anirà amenitzada per una actuació especial de la banda de l'Aula de So. A les deu de la nit The Killing Hits prendrà el relleu per oferir un concert 'per recordar les cançons de tota la vida' i fer ballar la gent.

El concert de Pd Magenta, a dos quarts de dotze de la nit, posarà el punt final a la primera jornada de la festa grossa del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.