Crida de l'AMPA del Collserola a fer barri en el pregó de la Festa Major del Monestir-Sant Francesc


  • Comparteix:

La Festa Major del barri del Monestir-Sant Francesc ha donat el tret de sortida aquest divendres amb el pregó de l'AMPA de l'escola Collserola, que ha animat tothom a 'fer barri' i lluitar per les millores en aquest entorn. El curs bolet i la coberta de les pistes de Sant Francesc han estat els apunts reivindicatius d'un parlament que sobretot ha elogiat el caràcter i la força d'un barri que té ganes de millorar. La programació continua aquest dissabte amb una quinzena de propostes.

El membre de l'AMPA de l'escola Collserola Andreu Sierro ha estat l'encarregat de llegir el pregó, acompanyat d'altres integrants.

Andreu Sierro

Des de l'AMPA continuarem sent presents per lluitar per les millores de l'entorn de l'escola. Tots fem barri. Tenim un barri amb caràcter, força i ganes de millorar.


Les demandes de millora han estat recollides per l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha assegurat que queda 'molt a fer i treballar'.

Mercè Conesa

Sou un gran barri que teniu molt a fer i a treballar i ho farem tots junts. Tenim tots els grups del consistori aquí representats.


El pregó, que ha aplegat membres dels diferents grups municipals, ha donat pas a les actuacions musicals d'Aula de So.

Activitats de dissabte

La Festa Major del barri del Monestir-Sant Francesc continua aquest dissabte amb una quinzena de propostes per a tota la família. La inauguració de l'Espai per a Gent Activa als Jardins de Sant Francesc, fruit dels pressupostos participatius, donarà el tret de sortida a les activitats a les onze del matí. Els Jardins de Sant Francesc i la plaça d'en Coll acolliran festes infantils, concerts, tallers i gastronomia per a tota la família fins les onze de la nit.

Els programadors de la festa fan una crida a tots els veïns a que s'engresquin a sortir i a gaudir de la festa. Rebeca Galán és membre de l'organització.

Rebeca Galán

Crec que el moment que estem vivint és un moment per estar junts, viure la unitat del barri i gaudir de la companyia. Gaudir de les activitats amb companyerisme, amistat i pau.


L'organització proposa una festa infantil amb tallers, jocs gegants i pinta cares a partir de les onze del matí. A aquesta mateixa hora els infants a partir de 12 anys també podran resoldre el cas de la Pizzeria Tomassi i els que ho vulguin podran gaudir d'un vermut pica-pica.

Al migdia serà el torn de la música amb el concert, a dos quarts d'una, amb l'actuació d'un grup d'alumnes de l'institut Joaquima Pla i Farreras i seguidament el concert de rumba catalana i d'autor amb l'Spessa.

El concurs de coques donarà el tret de sortida a les sis a les activitats de la tarda. A la mateixa hora començarà l'espectacle de varietats del Casal de la Residència Sant Cugat. A partir de les vuit el protagonisme serà pel swing amb un taller per aprendre a ballar i un concert per posar-ho en pràctica.

A les nou es podrà omplir l'estomac amb el sopar de carmanyola i el final de festa serà a les onze amb un ball a la plaça d'en Coll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.