La 1a Setmana Cultural de Mira-sol planta cara al context polític i a la pluja


  • Comparteix:

La 1a edició de la Setmana Cultural de Mira-sol tanca amb un balanç positiu i amb bona participació, malgrat la situació política i social a Catalunya i les condicions meteorològiques. La Coordinadora Sociocultural de Mira-sol, que ha organitzat una trentena d'activitats des de dilluns dirigides a totes les edats, ja té la mirada posada a l'edició de l'any vinent, amb la intenció d'avançar les dates al setembre. Un espai de jocs, música en directe, una fideuà popular, teatre i una pujada en globus han protagonitzat aquest diumenge l'última jornada d'activitats.

La membre de l'organització Blanca de la Torre valora l'experiència d'aquesta primera edició, malgrat les condicions adverses tant meteorològiques com polítiques i socials.

Blanca de la Torre

Ha sigut una setmana que hem tingut moltes coses socials, polítiques i meteorològiques en contra, però estem contents. Era la primera vegada que la coordinadora es llançava a fer una cosa de tanta envergadura, amb 30 activitats organitzades per a tots els públics. El resultat ha estat positiu.


L'organització, de fet, tenia la intenció que fos una 'rentrée' cultural després de l'estiu per promoure la participació al districte mirasolenc. Segons explica de la Torre, l'objectiu per l'any que ve és avançar la seva celebració al setembre, després que aquest any s'hagués d'endarrerir per la situació política al voltant del referèndum de l'1-O.

Blanca de la Torre

Ja ho vam fer amb mires que fos la primera de moltes, però volíem tenir l'experiència i de tot s'aprèn. La intenció era fer-la abans però la vam haver d'endarrerir per les qüestions polítiques i socials del país.


Des de l'organització destaquen la participació de les activitats dirigides als més petits i posen en valor que no han hagut d'anul·lar cap dels actes programats. Des d'aquest dilluns, els veïns de Mira-sol han viscut diverses xerrades, música, teatre, cinema, dansa, activitats col·laboratives, familiars, d'oci i gastronomia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.