CCOO a TVE alerta de la presència de policia secreta a les instal·lacions de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les instal·lacions de RTVE a Sant Cugat

Les instal·lacions de RTVE a Sant Cugat

La secció sindical de CCOO a TVE avisa de la presència de policies camuflats de cossos de seguretat de l'Estat espanyol a les instal·lacions de Sant Cugat. El sindicat ha demanat explicacions a la direcció de l'empresa pública a Catalunya, ja que assegura que els agents van armats.

En un comunicat, CCOO explica que fa dies que els agents estan presents al centre santcugatenc, una situació que no ha estat comunicada ni per part de la direcció ni del responsable de seguretat. El sindicat assegura desconèixer els motius d'aquesta presència i demana que marxin. El membre del comitè de CCOO de TVE Diego Martínez explica a Cugat.cat que la direcció els 'dóna llargues' i no tenen cap explicació oficial de qui són ni quina és la seva funció.

Diego Martínez

Fa uns dies van aparèixer dues persones que no són de la plantilla i no sabem qui són. Ho hem preguntat a la direcció del centre i ens dóna llargues. Ni quan hi ha hagut una situació de perill, com en els atacs terroristes, hem tingut membres dels cossos de seguretat de l'Estat. Volem saber qui són, quan temps estaran allà i què fan.


Martínez afegeix que ja tenen un servei de seguretat contractat i armat i que mai han tingut cap problema. En aquest sentit, el sindicat carrega contra la direcció del centre i defensa la professionalitat dels treballadors.

De la seva banda, el director de la cadena pública, Carlos González, ha explicat a 'El País' que es tracta d'una parella d'agents que des de fa un mes vigilen les instal·lacions davant una possible acció de 'sectors radicals'. Ha explicat que també hi ha policies de paisà a les instal·lacions de RNE al barri del Poblenou de Barcelona i que en tots dos casos han estat enviats pel govern espanyol. González argumenta que aquesta 'vigilància especial' busca 'garantir les emissions i la seguretat dels treballadors'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.