Detenen dues persones acusades de robar a l'interior de vehicles estacionats en zones d'oci nocturn


  • Comparteix:

Els detinguts estan en llibertat a l'espera de judici

Els detinguts estan en llibertat a l'espera de judici

La policia ha detingut els dos pressumptes responsables d'un robatori que s'ha produït fa dues setmanes a l'interior d'un vehicle estacionat en una zona d'oci nocturn de la nostra ciutat. Segons el comissari de la Policia Nacional, Vicente Carvallo, els detinguts estan en llibertat a l'espera del judici, després d'haver prestat declaració.

La Policia Nacional ha localitzat i ha pres declaració al propietari i al conductor del BMW blanc que, pressumptament, va protagonitzar diversos robatoris fa dues setmanes en zones d'oci nocturn de la nostra ciutat i en d'altres poblacions de la comarca. Malgrat tot, la Policial Nacional nega que hagi augmentat l'índex de delictes d'aquest tipus i afirma que només es tracta de robatoris esporàdics a l'interior de vehicles.

Fonts policials descarten que els autors pertanyin a un grup organitzat de delinqüents, i consideren que es tracta de fets puntuals. Després de les detencions, la policia ha confirmat que el darrer cap de setmana no s'ha produït cap robatori d'aquest tipus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.