La Plataforma de Concerts de la Floresta celebra el 1r aniversari amb una jornada festiva aquesta tarda


  • Comparteix:

Fragment del cartell amb els grups participants

Fragment del cartell amb els grups participants

La Plataforma de Concerts de la Floresta (PCF) celebra aquest divendres el seu primer aniversari amb un seguit d'activitats lúdiques i culturals a partir de les tres de la tarda al Casino de la Floresta. Hi haurà, entre d'altres, un mercat 'Do it yourself', la projecció del documental 'Octubre Rojo', actuacions de hip hop, concerts i un sopar a càrrec del col·lectiu 27i+. La PCF és un projecte autogestionat que va néixer fa un any amb la voluntat de promoure la cultura musical des de la Floresta.

A partir de les tres de la tarda i fins a la mitjanit s'instal·larà un mercat 'Do it yourself' amb participació oberta, servei de barra, músiques del món i 'kafetada'. A més, es podrà veure l'exposició fotogràfica 'Refugees welcome', i a les quatre de la tarda es projectarà el documental 'Octubre Rojo', seguit de la xerrada-debat 'Combatre la repressió política', a càrrec de Maria Ferrer.

Després d'una presentació de la Plataforma de Concerts de la Floresta, arribarà el torn de les actuacions de hip hop amb Albert Efiz & Riclei, Hac, Old Wine, 'micro obert' i grafitis en directe. A partir de les vuit del vespre hi haurà concerts de la mà dels grups 2084, Extírpala, Via Crucis, Mercenarios 77 i The Babes. Finalment, es farà el sopar popular organitzat pel grup 27i+.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.