Els Gausacs descarreguen a casa el 3 de 9 amb folre en la millor actuació de la seva història

Societat

Publicat el 28/oct/17 per Anna González / Pau Vázquez

Els Gausacs han descarregat per primera vegada el 3 de 9 amb folre i ho han fet a casa, durant l'actuació d'aquest dissabte de la Festa de Tardor a la plaça d'Octavià. D'aquesta manera els camises verdes es converteixen en colla de 9, després de carregar a la Diada de l'Esperidió el primer 3 de 9 amb folre. Els Castellers de Sant Cugat també han descarregat 5 de 8 i 2 de 8 amb folre, la qual es converteix en la millor actuació de la seva història. La colla local ha estat acompanyada pels Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sabadell.

Els caps de colla dels Gausacs, Biel Samsó i Àlex Castellarnau, han destacat a Cugat.cat que amb aquest 3 de 9 amb folre han assolit la millor temporada de la seva història.

Biel Samsó / Àlex Castellarnau

Hem fet la millor temporada de la història. La colla pot estar extremadament orgullosa. / Hem carregat el 3 de 9 amb una suficiència que les altres colles ens ha dit que el teníem treballat. És un orgull.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, els Castellers de Vilafranca han descarregat el 3 de 9 amb folre i el 2 de 9 amb folre i manilles, el segon castell de gamma extra que veu la plaça d'Octavià. Els de Sabadell han descarregat el 4 de 8 i la torre de 7. La tercera ronda, però, ha quedat suspesa per la caiguda de dues membres dels Castellers de Vilanfranca durant el 4 de 9 amb folre.