La comissió de la Festa de Tardor fa costat a les institucions catalanes davant el 155


  • Comparteix:

Imatge de diversos cartells de la Festa de Tardor

Imatge de diversos cartells de la Festa de Tardor

La comissió de la Festa de Tardor demana la llibertat dels empresonats per processos vinculats a la independència de Catalunya, expressa la solidaritat amb els ferits per violència policial i grups incontrolats i amb els agreujats amb sancions injustes, i exigeix llibertat d'expressió per als mitjans, persones i institucions. Així la comissió expressa el seu suport a les institucions catalanes, afectades per l'aplicació del 155, i 'saluda la nova República Catalana'.

En un comunicat, la comissió de la Festa de Tardor pren el primer lema de la celebració 'Recuperem les institucions. Del poble per al poble', del 1976, i el fa vigent davant la crisi política entre el govern espanyol i el català. La comissió fa costat, diu, al poble, els drets i les llibertats individuals i col·lectives.

En aquest sentit, situa el moment actual com una oportunitat per a la llibertat, per treballar conjuntamet amb les institucions i entitats per al diàleg, la pau i la convivència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.