Arrenquen les votacions dels Premis Sant Cugat amb novetats


  • Comparteix:

Imatge de l'urna per les votacions

Imatge de l'urna per les votacions

Els Premis Sant Cugat han donat el tret de sortida al període de participació i votacions aquest diumenge a la paradeta de la iniciativa a la Festa de la Tardor i a través del seu web. El poeta Lluís Calvo, la Unió Ciclista Sant Cugat (USCC), la presidenta de la secció local de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), Marta Martí, els Bastoners, Joan Hidalgo, la coordinadora del Banc Farmacèutic, Montse Moral, i l'empresa AMTA són els primers nominats. Les nominacions i votacions s'allargaran fins a l'11 de febrer, i el 27 del mateix mes es farà el lliurament de premis al Teatre-Auditori.

La tintenta d'alcalde de Govern Obert, Joana Barbany, ha animat els santcugatencs a participar en les votacions i ha destacat que 'la suma de premiats fa que Sant Cugat sigui la ciutat que és'.

Joana Barbany

Es pot votar a través de l'urna en paper i a través de les xarxes. Volem que la gent participi perquè són els premis més importants de la ciutat i la suma de premiats fa que Sant Cugat sigui la ciutat que és.


L'edició d'enguany dels Premis Sant Cugat presenta canvis en la fórmula de votació per fomentar la participació popular i donar més oportunitats d'endur-se un premi a candidats individuals que no tinguin el suport d'una entitat que els aporti vots. D'aquesta manera, un dels cinc premiats serà obligatòriament una candidatura individual.

La Comissió de Propostes anirà nominant més candidatures fins tenir 15 finalistes, dels quals el jurat decidirà l'11 de febrer els cinc guanyadors. També hi haurà un premi extraordinari que és de designació directe de l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.