Les noves tecnologies arriben en forma de taller a Sant Cugat per celebrar Halloween


  • Comparteix:

La celebració de Tots Sants arriba a Sant Cugat amb propostes per a tots els gustos i edats. Si bé la castanyada és la tradició més arrelada a la ciutat, el Halloween arriba cada any amb més força. Els més valents han sortit aquesta nit amb disfresses terrorífiques amb l'objectiu d'omplir-se les butxaques de caramels i llaminadures. Per aconseguir un 'look' d'espant el Fablab Sant Cugat ha proposat aquest dimarts un taller de màscares a partir d'eines de fabricació digital.

D'aquesta manera el centre de fabricació digital utilitza el Halloween com a excusa per apropar les noves tecnologies als més petits. Ho explica la responsable del taller, Anna Batallé.

Anna Batallé

Normalment vas a una botiga i compres la disfressa. Aquí els nens escullen el material, el disseny... i amb tècniques més tradicionals se l'acaben de costumitzar.


Amb la iniciativa, que ha començat aquest dilluns, els assistents coneixen eines com impressores 3D i talladores làser, uns instruments que en aquest cas utilitzen per costumitzar les seves disfresses.

Iona Laverne / Chloé

He vingut perquè ho he trobat molt interessant, m'agrada molt la tecnologia i he escollit el llop perquè és un animal molt interessant per decorar./ Hem vingut perquè ens ha semblat una activitat molt xula. Ens agrada molt la calavera perquè és Halloween i la decorem amb rosa perquè és el nostre color preferit.


L'objectiu de la proposta és que els nens aprenguin a utilitzar les noves tecnologies a través de la pràctica i no de la teoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.