Les Velles es constitueixen en comissió i aspiren a superar els 40 membres per l'actuació de Carnaval


  • Comparteix:

Les Velles en una edició anterior / Foto: Premsa Sant Cugat

Les Velles en una edició anterior / Foto: Premsa Sant Cugat

Les Velles encaren la cita de Carnaval amb un objectiu clar, arribar als 40 membres per cobrir les quatre cercaviles que se celebren a Sant Cugat abans del Ball de Gitanes. Per fer-ho, els organitzadors s'han constituït en una comissió i conviden tothom a participar-hi per fer créixer aquesta actuació que ja s'ha consolidat com un entremès abans de la tradicional dansa.

El membre de la comissió Roger Casadellà ha explicat l'objectiu de la iniciativa.

Roger Casadellà

Volem que la comissió de Velles funcioni igual que la de Gitanes, que no és de cap entitat sinó de qui vol participar i té ganes de tirar-ho endavant. Volem que la gent que vingui pugui ser de la comissió organitzadora i que també pugui fer de Vella el dia de l'actuació.


Casadellà també ha insistit en la necessitat de mantenir aquesta tradició ja que 'és un dels pocs manifestos de teatre realment popular, on qualsevol persona hi pot participar sense tenir cap tipus de noció de teatre'.

Les velles es reuniran per assajar en dues o tres ocasions, amb una data encara per definir, abans del 10 de febrer, dia que es farà el Ball de Gitanes. A l'últim assaig general de Gitanes, a la mitjapart, les velles faran una actuació perquè els balladors puguin veure l'espectacle, ja que normalment no el poden veure.

Les inscripcions, com en el cas de Gitanes, es poden fer a través d'un formulari d'internet que s'activarà properament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.