Les formacions de l'Institut de la Infància posen el focus en la música, la literatura i el ioga


  • Comparteix:

Activitat sobre l'educació emocional que va impartir l'Institut d'Infància en una edició passada

Activitat sobre l'educació emocional que va impartir l'Institut d'Infància en una edició passada

Ioga, música i literatura són els temes en què se centren les formacions d'aquest trimestre de l'Institut de la Infància, amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'entitat sense lucre proposa quatre formacions setmanals intensives per al novembre i desembre dirigides a educadors i canalla de zero a sis anys, que proporcionen eines per millorar l'atenció dels infants i adolescents i els vincles amb els seus educadors. La primera de les activitats és dissabte vinent i per poder accedir-hi és necessària la inscripció prèvia i l'abonament de l'entrada.

Donarà el tret de sortida la formació sobre el ioga durant la primera infància, organitzada de deu del matí a cinc de la tarda, on s'ensenyarà com el ioga ajuda nens i educadors a desenvolupar el creixement personal.

El 18 de novembre, l'entitat acollirà un curs intensiu del mètode d'estimulació musical Totsona, que a través del seu repertori musical vol demostrar que la música és un llenguatge imprescindible per al desenvolupament global de l'infant.

També proposen una jornada de literatura infantil, on es reflexionarà i es compartiran coneixements que neixen dels contes. Durant la jornada, els escriptors Jaume Centelles i Anna Llenas faran xerrades sobre la literatura i el creixement emocional. Per últim, organitzen una formació de com tractar els alumnes amb TEA, trastorn de l'espectre autista, impartit pel mestre i pedagog Enric Font i Estruch.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.