El restaurant Casablanca reobre amb la cuina del xef Roger Serra


  • Comparteix:

Exterior del restaurant

Exterior del restaurant

L'excuiner de l'antic restaurant Casablanca, Roger Serra, reobre el negoci com a nou propietari i xef. Serra ofereix una carta nova, on posa èmfasi en la cuina d'autor, basada en elements mediterranis i asiàtics a través de la matèria primera de qualitat. El restaurant, ubicat al carrer de Sabadell, ha estat tancat durant uns tres mesos per la jubilació dels antics propietaris que van obrir el restaurant el 1980.

El nou Casablanca obre els migdies i nits de dimarts a dissabte, en un format de vuit taules i sense torns, on el comensal pugui estar l'estona que calgui gaudint del menjar. La carta, que és curta i concentrada, proposa plats vegetarians, peixos, mar i muntanya i carns, tots ells de base mediterrània però amb tocs asiàtics, com espècies de l'Índia, i productes cruixents japonesos. Serra, que té un equip format per quatre persones més, valora molt positivament el primer mes de funcionament del restaurant.

Roger Serra

De moment hem tingut una arrancada molt bona, als caps de setmana està ple, entre setmana una mica més fluix, però molt contents de com hem començat.


Tot i les novetats, el xef manté les receptes dels peus de porc i del filet de vedella, que va aprendre quan treballava com a cuiner en l'antic Casablanca, uns dels plats estrella.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.