Els veïns de Can Borrull continuen reivindicant el PERI per legalitzar les seves vivendes


  • Comparteix:

La legalització de les cases de Can Borrull, a Les Planes, ha estat un any més la reivindicació central de la festa de l'Ou Ferrat que organitza l'associació de veïns del barri. Els veïns han manifestat a més la seva oposició al projecte d'enderrocar una dotzena de cases del passatge de les Aigües de Sabadell.

La festa de l'ou ferrat ha arribat aquest any a la seva catorzena edició, i ho ha fet, amb una gran assistència de participants. I és que al voltant de 150 persones s'han acostat fins al barri de Can Borrull. Lluís Mestre, president de l'Associació de Veïns, explica els motius de l'èxit.

Lluís Mestre

És una festa en la que la gent s'hi apunta perquè és gratis pels socis i els no socis paguen 4 euros. Té èxit perquè és barat i la gent se'n va dinada


La festa però, com ja va passar l'any passat, ha estat marcada per les reivindicacions dels veïns que reclamen la legalitat del barri. En aquesta ocasió, a més, des de l'entitat veïnal han volgut deixar palesa la seva rotunda oposició al projecte d'enderrocar una dotzena de cases del Passeig de les Aigües de Sabadell, que segons Mestre, han costat molt esforç aixecar.

Lluís Mestre

Vem rebocar la última proposta del Consistori perquè volia tirar dotze cases a terra i nosaltres com a associació i com a persones no podem permetre que tant sacrifici vagi a terra


Recordem que l'objectiu d'aquesta iniciativa és debatre els problemes i reptes del barri d'una forma lúdica i festiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.