Entra en funcionament avui el servei d'atenció i assessorament LGTBI a la Casa Mònaco


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

L'Ajuntament, en coordinació amb la Generalitat, posa en marxa a partir d'aquest dimecres el nou servei d'atenció integral LGBTI (lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals) a la Casa Mònaco. L'objectiu d'aquest punt d'assessorament és oferir atenció, suport i informació personalitzada, de qualitat i de proximitat a les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

L'atenció es farà el segon dimecres de cada mes de quatre a set de la tarda, i s'hi pot accedir demanant cita prèvia al telèfon 93 565 70 00 o enviant un correu a sailgbti@santcugat.cat. Els interessats seran atesos de manera confidencial per una persona especialitzada en l'àmbit.

En aquest sentit, ERC-MES ha criticat aquesta setmana 'la manca de compromís' de l'equip de govern per aplicar les mesures adients per promoure, defensar i garantir els drets de les persones LGTBI acordades pel ple municipal.

Paral·lelament a l'obertura del nou punt d'atenció, l'Ajuntament farà aquest dijous una sessió oberta a la ciutadania per elaborar una diagnosis LGBTI, que tindrà lloc a la Casa de Cultura a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.