Últims dies per fer rectificacions al cens electoral


  • Comparteix:

El cens a Sant Cugat ha augmentat un 5,2%

El cens a Sant Cugat ha augmentat un 5,2%

Les reclamacions al cens de les eleccions al Parlament per a inclusions o exclusions es poden presentar a les Oficines municipals d'Atenció Ciutadana fins aquest divendres. La consulta del cens està disponible al web de l'Ajuntament i també es pot fer per telèfon al 010 o presencialment a les Oficines d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament i dels districtes.

62.459 santcugatencs estan cridats a la urnes, dels quals 1.781 viuen a l'estranger. En comparació amb les eleccions al Parlament del 2015, on el cens electoral era de 59.349 persones, el total ha augmentat un 5,2%. A Sant Cugat s'habilitaran 28 col·legis electorals en aquests comicis.



També s'ha obert el període per sol·licitar el vot per correu, que es fa a través de qualsevol oficina de Correus abans de l'11 de desembre. En el cas del vot per correu d'electors a l'estranger és a través del web de l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Arran de l'aplicació de l'article 155 per part govern espanyol, la Generalitat ha deixat de prestar aquests serveis. El termini per demanar la documentació finalitza el 22 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.