Els exalcaldes Aymerich i Recoder destaquen la feina de Casas a la ciutat


  • Comparteix:

Els exalcaldes Joan Aymerich i Lluís Recoder han tingut també un record per a la figura d'Àngel Casas, mort aquest dilluns als 85 anys. Els dos exbatlles han destacat els anys de feina de Casas al capdavant del consistori, amb qui Aymerich hi va compartir govern. Recoder ha destacat el llegat de Casas i la seva predisposició a aportar a la ciutat des de fora de l'Ajuntament des del diàleg.

L'exalcalde Joan Aymerich ha transmès el condol per la mort aquest dilluns d'Àngel Casas, primer alcalde la democràcia i amb qui va compartir un any i mig de govern al mandat de 1979 al 1983. Aymerich, que va guanyar les seves terceres eleccions el 1995 precisament per davant de Casas, ha assenyalat que guarda 'molts records' de la feina a l'Ajuntament.

Aymerich ha transmès el condol a la família de Casas.

Joan Aymerich

Vaig compartir un any i mig amb ell. Després, al tercer mandat, ja va ser més llarg. Ell va ser cap de llista pel PSC i sent regidor vam compartir moltes hores. En conservor molts records.


Recoder, alcalde del 1999 al 2010, ha posat en relleu també l'esforç de Casas per posar en marxa el primer Ajuntament democràtic al municipi i la transició de les antigues estructures municipals a unes de modernes i democràtiques.

Lluís Recoder

L'Àngel va fer una feina molt positiva. A més, de la manera que el va portar ell, és un llegat que va permetre no obrir ferides sinó anar-ne tancant a partir de la construcció d'un nou projecte de ciutat.


Acte d'homenatge al Monestir aquest dimecres
El Monestir de Sant Cugat acollirà aquest dimecres a dos quarts de cinc de la tarda un acte de record a l'exalcalde. L'Ajuntament ha habilitat un llibre de condolències al vestíbul perquè la ciutadania pugui deixar els seus missatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.