El sindicat majoritari a l'ensenyament se suma a la vaga i l'AFA creu que el seguiment 'pot ser alt'


  • Comparteix:

Cartell d'USTEC-STEs

Cartell d'USTEC-STEs

El consell nacional d'USTEC-STEs, sindicat majoritari de l'escola pública, se suma a la vaga general d'aquest dimecres convocada per la Intersindical-CSC i ha fet una crida a participar-hi assistint a les concentracions convocades a les sis de la tarda davant dels ajuntaments. De la seva banda, la Coordinadora de l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de Sant Cugat reconeix que pot haver-hi dificultats per accedir als centres de treball, també a les escoles, ja que creu que el seguiment de la protesta 'pot ser alt'. Amb tot, l'associació recorda que estan decretats serveis mínims als centres d'ensenyament.

El sindicat majoritari a l'ensenyament exposa en un comunicat que 'compartim els motius laborals de la convocatòria' i també rebutja 'frontalment els empresonaments dels presos polítics' exigint-ne l'alliberament immediat. USTEC-STEs també emplaça la ciutadania a participar a la manifestació de dissabte.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.