Consulta els serveis mínims a Sant Cugat per a la vaga general d'aquest dimecres


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha decretat serveis mínims / Foto: Localpres

L'Ajuntament ha decretat serveis mínims / Foto: Localpres

L'Ajuntament ha decretat serveis mínims davant la convocatòria de vaga general i aturada de país d'aquest dimecres. Les escoles mantenen el servei de suport logístic, així com també els equipaments i centres sanitaris municipals. El Patronat Municipal d'Educació ha marcat que a les escoles bressol treballi un terç de la plantilla. Els FGC i Renfe, en canvi, preveuen funcionar amb normalitat. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat la mesura cautelar de suspensió de la vaga convocada sol·licitada per Foment del Treball.

L'Ajuntament
L'Ajuntament preveu com a serveis mínims un auxiliar de suport logístic a les escoles, la Casa Mònaco (al matí), a les biblioteques Marta Pessarrodona i Miquel Batllori, al Casal Cultural de Mirasol, al Casino de la Floresta, al Centre Cívic de les Planes, al Centre Sociosanitari de la Floresta i a la recepció de l'ajuntament. A la Biblioteca Central, a la Casa de Cultura i a la consergeria de l'ajuntament s'ha estipulat dos conserges en diferent franja horària. L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) tindrà un gestor, la brigada un oficial, i Protecció Civil i el servei d'informàtica un tècnic. A diferència de l'aturada general del 3 d'octubre, els equipament esportius municipals no tancaran. Pel que fa al transport, els autobusos urbans, en principi, funcionaran amb normalitat.

Cugat.cat ha contactat amb l'EMD de Valldoreix que diu que la jornada transcorrerà amb 'normalitat', a excepció de l'Escola Bressol de Valldoreix, on s'aplicaran serveis mínims.

FGC
La previsió és que el servei d'FGC funcioni demà amb normalitat. La companyia comunicarà a través dels canals de comunicació qualsevol afectació que es pugui produir.

Renfe
Rodalies Renfe també mantindrà la normalitat en principi durant la jornada de vaga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.