Afectacions al trànsit aquest diumenge pel 19è Cros Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Mapa de les afectacions / Foto: Ajuntament

Mapa de les afectacions / Foto: Ajuntament

El Parc de la Pollancreda acollirà aquest diumenge el 19è Cros Ciutat de Sant Cugat, una cursa amb la participació de més de 5.000 atletes. La prova provocarà diverses afectacions al trànsit de vuit del matí a dos quarts de tres de la tarda. L'Ajuntament recomana anar a peu o amb bicicleta per evitar les congestions i els problemes d'aparcament.

Les afectacions seran a l'avinguda de les Corts Catalanes entre el carrer de Pau Casals i el camí de Can Calders. El carrer de Puig i Cadafalch estarà tallat entre el passeig de Domènech i Montaner i l'avinguda de les Corts Catalanes i el carrer de Frederic Mompou entre els carrers de Pau Casals i Puig i Cadafach. Només es permetrà l'accés de vehicles que vulguin entrar als aparcaments particulars.

L'organització habilitarà una zona d'aparcament vigilat de bicicletes a l'avinguda de les Corts Catalanes per a tothom que participi al Cros o que sigui acompanyant.

Les persones que vulguin utilitzar el transport públic ho podran fer amb les línies L1 i L8. Qui decideixi desplaçar-se amb cotxe, els carrers de Puig i Cadafalch i l'avinguda de les Corts Catalanes, a l'alçada del Parc de la Pollancreda, estaran tallats al trànsit. L'Ajuntament recomana l'ús dels diferents pàrquings de la zona i recorda que no es poden deixar els vehicles damunt de les voreres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.