L'HGC acull una jornada d'actualització sobre la malaltia tromboembòlica i l'anticoagulació


  • Comparteix:

La sala d'actes de l'HGC acull la trobada

La sala d'actes de l'HGC acull la trobada

L'Hospital General de Catalunya (HGC) acull aquest dijous la cinquena jornada d'actualització de la malaltia tromboembòlica i anticoagulació. La trobada reuneix experts en diversos àmbits relacionats amb aquesta patologia, responsable d'infarts i problemes cardíacs. La sessió començarà a tres quarts de tres de la tarda i acabarà a tres quarts de vuit del vespre.

Enguany, una de les xerrades se centrarà també en nous anticoagulants amb menys efectes secundaris que els inclosos en la seguretat social. La jornada es dividirà en dos blocs, un de centrat en l'ictus cardioembòlic i anticoagulants i un altre en la malaltia tromboembòlica venosa.

La coordinadora del servei de Medicina Interna i responsable de la Unitat de Malaltia Tromboembòlica Transversal del centre, la doctora Fátima del Molino, ha explicat que un dels punts d'interès són els nous fàrmacs anticoagulants.

Fátima del Molino

La novetat més important és que s'incorporen els fàrmacs que reverteixen els efectes dels anticoagulants. Per exemple, quan hi ha una hemorràgia de risc, ens interessa revertir el seu efecte.


La jornada acabarà amb una sessió interactiva de casos clínics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.