La primera edició de la 'Botiga al carrer' de Valldoreix arrenca amb èxit de públic


  • Comparteix:

Des de l'EMD ja han anunciat la voluntat de repetir aquesta iniciativa en properes ocasions

Des de l'EMD ja han anunciat la voluntat de repetir aquesta iniciativa en properes ocasions

Èxit de participació en la primera edició de la 'Botiga al Carrer de Valldoreix'. Al voltant de cinquanta comerços han participat en aquesta nova iniciativa de l'Associació de Comerciants i Empresaris amb la voluntat de donar-se a conèixer. Un dels al·licients que ha fet acostar a la gent fins a les parades estat la gratuïtat de molts dels productes que els comerciants oferien.

Ha estat la primera però molt probablement no serà la última, i és que la primera Botiga al carrer de Valldoreix ha estat tot un èxit. Fins a quaranta-quatre comerços han participat en aquesta mostra del comerç valldoreixenc. Carles Belmonte, Tresorer de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix, ha valorat molt positivament el funcionament d'aquesta primer mostra.

Carles Belmonte

La valoro fantàstica, ha vingut més gent de la que s'esperava. La gent ha participat molt i ha valgut la pena, val a dir que tot era gratuït i de desgustació, i això sempre atrau a la gent


En un principi s'esperaven quaranta-quatre parades, però a última hora s'ha arribat pràcticament a la mitja centena. Aquesta és una xifra molt alta si tenim en compte que a Valldoreix hi ha poc comerç i molt dispers. En aquest sentit, aquesta primera edició de la iniciativa ha servit fins i tot perquè alguns comerciants es coneguin entre ells, tal i com ha explicat la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu.

Montserrat Turu

Ha estat un goig veure tota l'activitat comercial de Valldoreix reunida en un centre, ja que normalment està dispersa. Fins i tot entre els empresaris no es coneixien tots.


Davant d'aquesta bona acollida, l'EMD ha anunciat ja la voluntat de repetir aquesta iniciativa en properes festes majors de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.